Svet
12 ogledov

Eksplozija v Parizu

Eksplozija v Parizu Youtube
Na spletu je zaokrožil dramatični posnetek sinočnje eksplozije na praznovanju v predmestju Pariza.

Na karnevalu v Vilpenu, predmestju Pariza, je bilo sinoči poškodovanih 18 ljudi, med njimi tudi trije otroci. Najprej je zagorela, nato pa eksplodirala lutka, narejena iz slame in lesa, ki so jo nosili udeleženci karnevala, sporoča policija.

Pet ljudi je v incidentu dobilo hujše poškodbe, med njimi je tudi en otrok. Njihova življenja sicer niso ogrožena, imajo pa hude opekline.

Policija potrjuje, da je bila eksplozija nesrečni primer in da je kakršnakoli povezava s terorizmom izključena. Na karnevalu se je zbralo nekaj sto ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Božidar Dinič 08:59 03.april 2017.

    upam ,da ste motorist

  • MihaPu 14:32 02.april 2017.

    Ti Božidarallah Diničoglu bi moral rečt "vsi smo mi isis goatfuckerji". To bi ti bolje pristajalo. Sicer pa kar je delala Francija zločine po Afriki skupaj s svojo NATO-EU globalistično ekipo, so Francozi še premalo dobili in pa dejansko 50% ...prikaži več Francije je že muslimanov, pogledaš ekipo Francije v nogometu in misliš da je to NIGERIJA. Žal mi jih ni nič, ker so bili del istih retardiranih biznis zaslužkarjev nad nedolžnimi s svojo grozno zunanjo politiko. Upam da LE PEN ZMAGA! GO LE PEN! FUCK EU.

  • Božidar Dinič 11:46 02.april 2017.

    vsi smo mi čarly ha ha ha