Svet
72 ogledov

Elisabeth Fritzl odpustila svoji materi

Elisabeth Fritzl (Foto: Bild) Žurnal24 main
Elisabeth Fritzl, ki jo je njen oče dolga leta zadrževal v kleti in posiljeval, je odpustila svoji materi Rosemarie. Skupaj z njo in svojimi šestimi otroci preživlja božični čas.
Elisabeth je to storila zaradi otrok, saj so ti njo in Rosemarie prosili, naj se pobotata. "Prišel je čas odpuščanja. Elizabeth si želi, da bi bila Rosemarie spet del njene družine," je povedal prijatelj družine.

Junija je Elisabeth namreč prekinila vse stike s svojo mamo. Eden od vzrokov je bil tudi v tem, da je tri njene otroke - 16-letno Liso, 14-letno Moniko in 12-letnega Alexandra vzgajala prav njena mati Rosemarie. Poleg tega so otroci svojo babico klicali mama, kar Elisabeth ni prenesla.

Ostali trije otroci - 19-letno Kerstin, 18-letnega Stefan in 6-letnega Felix, ki so bili z Elisabeth zaprti v kleti vsa ta leta, bodo tako letos doživeli svoj prvi "pravi" božič.

Rosemarie Fritzl je dolga leta verjela svojemu možu, da je Elisabeth vstopila v sekto in da se ne želi več posvečati svojim otrokom in ni vedela, kakšne grozote se dogajajo v kleti. Jozef Fritzl se trenutno nahaja v zaporu in še vedno čaka na sojenje. Grozi mu dosmrtna kazen zaradi umora, posilstva, incesta, zlorab in odvzema svobode.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.