Svet
6 ogledov

En evro za otroka

Žurnal24 main
Krutost ne pozna meja. Nemška policija preiskuje žensko, ki je svojega osem mesecev starega otroka prodajala na spletni strani eBay. Izklicna cena: 1 evro.

Na policijsko postajo v mestu Krumbach, zahodno od Münchna, je poklicalo več pretresenih ljudi, potem ko so na internetu videli oglas, v katerem je mati prodajala svojega otroka.

"Prodajam svojega skoraj novega otroka, ker preveč joka. Spol moški, dolžina 70 cm," je zapisala 23-letna mati komaj osem mesecev starega fantka. Izklicno ceno je postavila na en evro. V dveh urah, kolikor je bil oglas viden, se na ponudbo ni odzval nihče.

Mati nesrečnega otroka vztraja, da je bila vse skupaj samo šala. "Mojemu partnerju in bratu se je tudi zdelo smešno. Želela sem videti, če bo kdo oddal ponudbo. Mojega sina so odpeljali v bolnišnico, jaz pa moram naslednji teden opraviti psihiatrični pregled," je za Bild povedala 23-letnica.

Policija primer preiskuje zaradi suma trgovanja z ljudmi, saj izjavi matere, da je bila vse skupaj le šala, ne verjamejo. Otroka so ji vzeli, socialne službe pa bodo odločile, ali ji bodo otroka vrnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.