Svet
53 ogledov

Ena od clevelandskih žrtev izginila

michelle knight Reuters
Ena od žensk, ki jo je Ariel Castro pred enajstimi leti ugrabil, je tudi 32-letna Michelle Knight, za katero se je sedaj spet izgubila vsaka sled.

Medtem ko sta se Amanda Berry in Gina DeJesus že vrnili k svojima družinama, se je Michelle Knight potuhnila. "Srečna sem, zdrava sem in na varnem,“ je bil edini stavek, ki ga je namenila svojim družinskim članom. Njena mati jo je v bolnišnici obiskala dvakrat. Ko je prišla drugič, jo je Michelle odslovila in izginila.

Zakaj se je Michelle odločila za osamo, ni znano. So pa v javnost pricurljale informacije, da je že pred ugrabitvijo doživela veliko hudega.

Zanosila s sošolcem

Veselo mlado dekle, ki se je zanimalo za poklic gasilke ali veterinarke, so pri 19 letih namreč posilili trije sošolci. Knightova je zanosila in rodila sina Joeyja, ki pa ga je morala oddati, ker je življenjski sopotnik njene mame malčku zlomil roko. Kot poročajo, Michelle otroka ni želela izgubiti. Njena družina je bila zato leta 2002, ko jo je ugrabil Castro, prepričana, da je Michelle zaradi posvojitve pobegnila od doma.

Castro je z Michelle ravnal slabše kot s psom. Dekle je priklenil na verigo, ji kar petkrat naredil otroka in jo nato tako dolgo trpinčil, da je splavila. 32-letnico ni brcal le v trebuh, ampak tudi v glavo, zaradi česar je na eno uho oglušela.

Njeno izginotje pa ni pretreslo le njene družine, ampak tudi družino Gine DeJesus, ki je Michelle preko članka v časopisu pozvala, naj se jim oglasi. "Deset let so v tisti hiši živele kot sestre, kar so še danes,“ je izdal vir blizu Ginini družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.