Svet
34 ogledov

Enajstletnica umrla v šolskem pretepu

nasilje v šoli, tepež Boštjan Tacol
Enajstletnici sta se sprli zaradi dečka. Ena izmed njiju je zaradi poškodb glave umrla.

Ameriška policija je sporočila, da ne bo podala obtožbe zaradi smrti 11-letne latinskoameriške deklice Joanne Ramos, ki je zaradi poškodbe glave umrla med šolskim pretepom. "Pretep med dvema deklicama ni bil nameren, čeprav se je končal tragično. Menimo, da ni bil storjen zločin, zato tudi ne bomo podali kazenske ovadbe," sporočili s policije. Odločitev je močno razburila starše.

Iz nosu ji je tekla kri

Joanna je zaradi hudih poškodb glave umrla šest ur po pretepu. Njeni prijatelji so povedali, da je bil pretep dogovorjen vnaprej. Razlog zanj naj bi bil fant, v katerega sta bili zaljubljeni.

Mama je prišla ponjo v šolo

Joanna je sicer po pretepu, čeprav je krvavela iz nosu, odšla nazaj v razred. Ker se ni počutila dobro, je poklicala mamo in jo prosila, naj jo pride iskati v šolo. Ko sta prišli domov, je 11-letnica zaspala. Starši so ugotovili, da je nekaj narobe, zato so jo odpeljali v bolnišnico, vendar žal prepozno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.