Svet
48267 ogledov

Evropo čaka pekel. Prihaja ekstremna vročina

Vročina - Španija EPA
Meteorologi AccuWeather so objavili izredno opozorilo.

Ekstremne vremenske razmere so povzročile številne težave v več predelih Evrope; Grčija se že nekaj dni bori s smrtonosnimi gozdnimi požari, v katerih je po zadnjih podatkih umrlo 74 ljudi. Gori tudi na Švedskem, kjer tako hudega vročinskega vala ne pomnijo.

Grčija, požari 26 mrtvih Svet Umrli so objeti

Meteorološki servis AccuWeather je objavil novo opozorilo na nevarni vročinski val, ki v sredini tedna prihaja v Evropo. Kot piše AccuWeather bo novi val vročine zajel široko območje od Španije do Skandinavije. Slovenija in Hrvaška ne bosta na udaru.

AccuWeather karta | Avtor: Accuweather Accuweather

Za izpostavljene predele AccuWeather svari, da bodo ljudje izpostavljeni velikim nevarnostim, povezanim z vročino.

V nekaterih območjih pričakujejo najvišje temperature letošnjega leta; v Madridu, Parizu, Frankfurtu, Amsterdamu in Stockholmu. Temperature bodo narastle do 40 stopinj Celzija, ohladilo se ne bo niti ponoči.,

Vrhunec vročinskega vala naj bi bil v četrtek in petek.

V soboto bo območje od Francije do Švedske dosegla sprememba vremena; meteorologi pričakujejo prihod hladnejšega zraka, kar bo privedlo do razvoja lokalnih padavin. Nestavilno vreme se bo na tem območju nadaljevalo tudi v nedeljo in ponedeljek.

Oblaki, Baltiško morje Smrtni primer Svet Morje je polno nevarnih bakterij in parazitov Vročina Neobičajno Svet Strokovnjaki odgovarjajo, kaj se dogaja z vremenom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 12:06 26.julij 2018.

    svetovna bančna mafija se je odločila razredčiti svetovno rebivalstvo iz 7 milijard na pol milijarde čipiranih zombijev, razvili so vremenska orožja, frekvenčna orožja in biološka orožja za dosego njihovih ciljev. Na FB obstaja stran CIMN, ki seznanja javnost o tem. ...prikaži več Naša vlada se je odločila, da bo bančni mafiji pomagala nas skuhati s 5G omrežjem.

  • Avatar praufo
    praufo 07:48 26.julij 2018.

    globalno segrevanje gor al dol, dejstvo, je, da je čedalje več ekstremov, ekstremno vroče, padavine, debela toča, pozimi da ponekod cevi pokajo od mraza ... folka je vsak dan več, s tem pa tudi smeti in narava dela svoje, ponekod ...prikaži več pa tudi geoinženiring

  • komentator50 15:31 25.julij 2018.

    Tudi jaz sem znani vremenar in napovedujem,da bo poletje vroče,zima pa mrzla s temperaturami globoko pod nič.A bom dobil kak honorar za mojo ugotovitev?