Svet
16 ogledov

Facebook pojasnil težave z objavami

Facebook Facebook
Uporabniki Facebooka so bili včeraj rahlo živčni, ker jim stran ni pustila objavljanja statusov in zapisov. Iz Facebooka so sporočili, kaj je bilo krivo za štiriurno nedelovanje in dodali, da je težava zdaj odpravljena.

Če ste včeraj izgubljali živce, ker na svojem Facebook profilu niste mogli objavljati novih zapisov ali pisati na zid svojih prijateljev, problem ni bil v vašem računalniku, temveč je bila težava globalna. Milijonom uporabnikov po vsem svetu se je po poskusu nove objave na ekranu prikazal napis, da je "prišlo do težave, poskusite spet čez nekaj minut". Stran ni delovala tako kot mora kar štiri ure.

Tiskovni predstavnik Facebooka je kasneje za britanski spletni portal MailOnline pojasnil, da je bilo za težave krivo vzdrževanje mreže, ter da zdaj vse deluje brez težav.

Ker Facebook ni deloval tako kot bi moral, je to vplivalo tudi na obiskanost drugih spletnih strani po vsem svetu, ki se zanašajo na objave na Facebooku. Uporabniki so se zaradi nedelovanja med drugim pritoževali tudi pri konkurenčnem Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.