Svet
10 ogledov

Facebook še z videooglasi

Oglaševanje na Facebooku Printscreen
Video se bo predvajal brez klika, če pa boste želeli slišati še zvok, boste nanj morali klikniti ali ga povečati čez ves zaslon.

Facebook pripravlja novo oglaševalsko ofenzivo, ki jo začenja že ta teden. Kot je objavil na svoji uradni spletni strani, bodo predvajanje videooglasov začeli v četrtek. Za začetek bodo predvajali napovednik za film Divergent.

Ne/moteče?

Oglasi se bodo prikazovali samodejno, vendar ne bo slišati zvoka. Če oglasa ne boste želeli pogledati, ga boste lahko preskočili. Če pa boste nanj kliknili ali ga povečali čez ves zaslon, se bo aktiviral tudi zvok. Na koncu se bosta prikazala še dva oglasa, kar naj bi olajšalo nadaljnje iskanje.

Na Facebooku poudarjajo, da ti oglasi, če boste dostopali do profila prek mobilnega telefona, ne bodo obremenjevali podatkovnega prometa, ko boste priklopljeni na mrežo WiFi. Videi bodo namreč umaknjeni že vnaprej.

Kako bo to videti na vašem profilu na Facebooku, si lahko ogledate na uradni strani Facebooka, kjer so objavili tudi video. Kliknite tukaj.

Komentarjev 1
  • Marko Slovenia 22:24 17.december 2013.

    no pa se tudi Fakebook spreminja v reklamno sranje, kot je že vse ostalo... jupi