Svet
17 ogledov

FB: maščeval se je bivši

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Jamie Hooper je po razpadu zveze vdrl v račun bivšega dekleta in objavil njene fotografije, na katerih je brez oblek. Sodišče ga je poslalo za leto in pol v zapor.

34-letni Jamie je dejanje priznal in tudi izrazil obžalovanje. Njegov odvetnik je poskušal sodišče prepričati, da živi naprej in da je pozabil na bivše dekle, saj ima zdaj novo izbranko, a to sodnikov ni prepričalo.

Jamie je julija vdrl v Vickyjin račun na Facebooku in tam objavil sedem fotografij. Na vseh je bila brez oblek. Nekdanji par ima sicer za sabo zanimivo preteklost. Pred dokončnim razhodom junija lani je sodišče Jamieju izreklo prepoved približevanja, katere pa ni spoštoval. Za pol leta so ga poslali v zapor, po prihodu iz ječe pa sta zvezo znova obudila.

Na začetku tega leta je Vicky dokončno prekinila razmerje in najprej jo je zasul s sporočili. Ker ni odnehal, ga je prijavila, a hujše sankcije kot prepovedi približevanja ni bilo. Julija pa je objavil fotografije na Facebooku, zaradi česar ga je prijavila policiji.

Sodnik William Hart je ob razsodbi povedal: "Nekatere fotografije so bile spolno nazorne. Na eni je denimo vidna gola zadnjica. Takih fotografij je bilo sedem in poleg tega še 35 sporočil."

Hooperjev odvetnik Steve Young pa je odvrnil, da njegova stranka "dejanje obžaluje in ve, da mora spremeniti svoje življenje".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.