Svet
39 ogledov

Fetiš 15-letnice: Izgledati kot lutka

Venus Palermo Youtube
Venus Palermo je živa lutka, ki za urejanje vsak dan porabi (le) 15 minut. Najstnica ima tudi lasten youtube kanal, kjer objavlja svoje posnetke. Obiskalo ga je že okoli 10 milijonov ljudi.

Deklica iz Velike Britanije ima nenavaden fetiš. Želi namreč izgledati kot lutka, njeni posnetki pa so že postali hit na youtubu. Venus Palermo na svojem kanalu pozira naličena kot živa lutka, zlasti opazne so njene velike oči in dolge trepalnice. S svojimi oboževalci pa deli tudi nasvete, kako do videza lutke. Število obiskovalcev na njenem kanalu se je trenutno ustavilo pri 10 milijonih.

Da se tako uredi, naj bi porabila le 15 minut na dan, navdih za ličila in oblačila pa je dobila na potovanju po Japonski. Dežela je sicer znana po animiranih filmih, v katerih nastopajo liki podobni lutkam, še piše 24.sata.

"Imaš 15 let, ne rabiš ličil"

A vsi ne delijo navdušenja. "Imaš petnajst let, ne rabiš ličil," je zapisal eden od komentatorjev. A mama je v televizijskem intervjuju pretekli teden svojo hčero vzela v bran. "Podpiram njen videz. Tudi brez ličil je videti kot lutkica. Je le nedolžna deklica, ki obožuje trakove in okraske," je povedala  Margaret Palermo.

Komentarjev 1
  • mia 15:57 15.april 2012.

    12-letna hči naj se preseli k očetu, mama pa nujno potrebuje zdravniško pomoč (psihiatra).