Svet
16 ogledov

Florida: obgrizeni brezdomec okreva

Ronald Poppo EPA
Floridski brezdomec Ronald Poppo, ki ga je 26. maja zverinsko napadel drug brezdomec Rudy Eugene, je bil v torek spet na nogah.

Bolnišnica v Miamiju, kjer se zdravi, pa je objavila nekaj fotografij njegovega zmaličenega obraza, ki ga je Eugene skoraj pojedel. Zdravniki so sporočili, da je Poppo pri zavesti in bo preživel. Vendar bo zdravljenje hudih ran zelo drago. Bolnišnica je kar sama ustanovila sklad za Poppa, v katerem pa se je doslej nabralo le 15 tisoč dolarjev, kar je brez zavarovanja dovolj le za nekaj noči v bolniški postelji.

Povsem goli Rudy Eugene je konec maja pri avtocesti v Miamiju napadel Poppa, ga slekel in začel jesti. Fotografije žrtve kažejo, da Poppo med drugim nima več nosu in vek. Eugene se ni odzval na pozive policistov, naj se umakne od žrtve, zato so ga ubili.

Kot poroča časopis Miami Herald, pa je vsaj en strel zgrešil cilj in končal v Poppu. Obdukcija Eugenovega trupla še ni bila opravljena, zato še ni znano, zakaj se je odločil za kanibalski napad. Policija pa domneva, da je bil pod vplivom drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.