Svet
48 ogledov

Fotografija, ki je zlomila srca množic ...

Ženin in nevesta v bolnišnici Facebook
Ob porokah vedno na dan privrejo vulkani čustev. Na tej poroki je bilo veselje pomešano z grenkobo.

Celia in Geff Kinzel sta si večno zvestobo obljubila v kapelici bolnišnice v mestu Columbus v Ohiu. Poleg njiju je bil, pripojen na infuzijo, njun dveletni sin Logan, ki umira zaradi tumorja na možganih.

Fotografija mladih staršev, ki gresta s sinom v naročju proti njegovi bolnnišnični sobici, se je kot požar razširila na svetovnem spletu in zlomila srca množicam.

"Fotografirala sem jih, ko so bili na poti do sobe. Prizor je bil tako žalosten. Po drugi strani pa govori o pogumu. O ljubezni in sposobnosti, da človek tudi v najtežjih trenutkih v življenju lahko najde košček sreče in radosti," je za ABC News povedala Celijina mama. Dodala je, da je bil njen vnuk lansko leto operiran, tumor so mu odstranili, prestal je že en ciklus kemoterapije.


Vse sorodstvo je upalo, da bo ozdravel, a konec prejšnjega leta se mu je stanje žal poslabšalo. Zdravniki so našli nekaj novih tumorjev na možganih. Njegova starša sta zaradi tega poroko, ki sta jo sprva načrtovala šele za prihodnje leto, organizirala že zdaj, in sicer zato, da bi na njej lahko sodeloval tudi Logan.

"Številni so globoko ganjeni zaradi fotografije. Upam, da bo fotografija tudi razširila zavedanje glede tovrstnih bolezni. Preden je Logan zbolel zaradi tumorja na možganih, sem mislila, da je to pri otrokih praktično nemogoče," je še dodala babica, ki vendarle upa, da bodo zdravniki vnuku lahko pomagali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.