Svet
20098 ogledov

Zaradi te fotografije so se vsi zgražali, to je resnica

Fotografija starejše ženske, ki stoji na vlaku, je postala viralna. A iz napačnega razloga.

Uporabniki so na Facebook strani Aussie Aussie Aussie Aussie objavili fotografijo, ki so jo posneli na vlaku v Sydneyju. Na njej je videti starejšo gospo, ki se zgrbljena oprijema stebrička v vlaku. Pod objavo so zapisali "Brez spoštovanja". 

Kritika je letela na mlade ljudi, ki se jih na fotografiji vidi, kako mirno sedijo na sedežih, brskajo po telefonih ali sedijo s slušalkami v ušesih. V komentarjih so njihovo vedenje označili kot popolnoma neprimerno in brezčutno, ker nihče med njimi ni odstopil sedeža starejši gospe. 

Razburjenje je bilo zelo veliko. Na koncu se je oglasil vnuk omenjene gospe in pojasnil, da ni vse tako, kot je na sliki videti. Gospa se je namreč pripravljala, da bo na naslednji postaji izstopila, zato je že prej vstala in se odpravila proti vratom. 

Komentarjev 6
  • Amelie_Downes 10:00 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni stranii zz lahkoto dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • glicinija 07:54 14.februar 2019.

    ko sem bila mlajša sem bila bolj utrujena, zdaj kot upokojenka lažje stojim

  • Tomaz_321 19:00 13.februar 2019.

    Meni je grše to, da mora torbica, nahrbtnik ali jakna "počivati" na sosednjem stolu! Še grše pa je, da se (mejdun hudičev navadte se že) nočete pomikati proti izstopnim vratom!!! Sram vas bilo, kateri to počnete! Zabijete se v avtobusu ...prikaži več sredi prehoda in se menite in se tudi za trenutek nočete umakniti! Zadnjič mi je en mulo na avtobusu nastavil nogo in roko, da ja nebi šel naprej! Tik pred vhodom na avtobus!!! Banda nevzgojena!!!!