Svet
13236 ogledov

Fotografirali so se, ko jih je zadela strela. Neverjeten posnetek.

Strela Twitter
Sestri in brat imajo za seboj neverjetno izkušnjo.

Rachel, Isobel in Andrew Jobson, sestri in brat iz Londona, so preživeli udarec strele pod drevesom. Njihovo zgodbo dela še bolj nenavadno in posebno dejstvo, da so uspeli posnetek narediti ravno v trenutku, ko jih je zadela strela. 

Preden jih je ujela vremenska huda ura so se odpravili na kolesarjenje, pred dežjem so zatočišče poiskali pod enem izmed dreves v bližini. 

Stati pod drevesi med nevihto je lahko nevarno, ker strela udari v najvišjo točko na določenem območju. Strela je tako zadela sestri in brata, jih podrla na tla in poškodovala. 

Udar strele | Avtor:

"Kar naenkrat sem se znašla na tleh, ničesar nisem slišala razen piskanja. Desna roka mi je odrevenela, nisem je mogla premikati," je za lokalne medije povedala Rachel. 

Ravno v trenutku uarca strele so se sestri in brata fotografirali, kar so ugotovili kasneje v bolnišnici. K sreči nihče izmed njih ni huje poškodovan, potem ko so jim oskrbeli opekline, so jih že spustili v domačo oskrbo. 

Nevihtni oblaki Vreme Slovenija Tako se danes pomikajo nevihte, tu je možna toča

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • lada 18:00 18.julij 2021.

    ali fukara, kaj kradeš pridne in delovne Slovence - ali baba ali ded - proklet pijavkar !

  • Alyssa_Floyd 09:54 18.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦