Svet
14 ogledov

Fotografirali vsi, pomagal le eden

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Potem ko se je dekle vrglo z višjega nadstropja parkirne hiše na cesto in tam obležalo, so jo številni fotografirali.

15-letna Robyn Nixon se je počutila izključeno iz družbe, v šoli ni imela pravih prijateljev, fant jo je zapustil. In ko ga je poklicala ter želela novo priložnost, ga je ujela z novim dekletom. Nato je stopila na rob večnadstropne stavbe ter skočila.

Že prej je bivšemu fantu večkrat grozila, da si bo vzela življenje. Kot je dejala tudi njena mati, je bila očitno podvržena depresiji, a vse do tega tragičnega konca niso vedeli, da je tako hudo.

Zelo zaskrbljujoče pa je (tudi) dogajanje po tem, ko je Robyn umrla. Njen bivši fant je pritekel do nje ter ji poskušal pomagati, a seveda ni mogel nič več storiti. Drugi očividci pa so iz žepov izvlekli mobilnike ter začeli fotografirati iznakažen obraz mladega dekleta.

"Mislim, da je to grozljivo in ljudi, ki so to počeli, bi moralo biti sram," je njihovo dejanje obsodil mrliški oglednik. Njena mati je reakcijo mimoidočih obsodila in priznala, da je hčerka že dlje časa kazala znake depresije. V šolo denimo ni več hodila, ker se je počutila odrinjeno. Verjela je, da jo vsi sovražijo, je še povedala Sue Nixon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.