Svet
5 ogledov

Francijo pretresa družinska tragedija

francoska policija Reuters
Po izginotju hčere in žene je neki Francoz storil samomor.

Francisco B. se je obesil na svojem delovnem mestu v kraju Perpignan. V poslovilnem pismu je zapisal, da v izginotje svoje 19-letne hčere in 53-letne žene ni vpleten. "Kljub preobratu se preiskava nadaljuje,“ je izjavil tožilec Luc-André Lenormand.

Policija je tako izgubila pomembno pričo. Preden si je Francisco vzel življenje, je svojim staršem, kolegom in nadrejenim napisal elektronsko sporočilo, v katerim je kot razlog za samomor navedel namigovanja, da je kriv za izginotje družinskih članov.

Zakonca sta se nameravala ločiti

Allison in njeno mamo pogrešajo od 14. julija. Oba mobilnika sta izključena, in kot je pokazala preiskava, s svojih računov za zdaj še nista dvignili denarja. Policija še vedno tava v temi, čeprav so po vsej državi razobesili fotografije obeh žensk. Preiskovalci so sprva predvidevali, da se ženski skrivata, tožilec pa je zdaj izjavil, da pričakujejo "najhujše".

Francisco je policistom povedal, da sta žena in hčerka 14. julija pospravili kovčke in odpotovali na izlet v Toulouse. Sorodnikom se je zgodba zdela neprepričljiva, saj se je 19-letnica prijavila na lepotno tekmovanje, ki je potekalo ravno v tem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.