Svet
82 ogledov

Fritzl išče partnerko

Fritzl piše pisma svoji najstarejši hčerki. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Jozef Fritzl, katerega zgodba je obšla ves svet, ker je 24 let v ujetništvu držal svojo hčerko, jo posiljeval in ji naredil sedem otrok, preko spleta išče novo partnerko.

Poišči ljudi iz svoje okolice, poišči nove prijatelje ali veliko ljubezen,” je sporočilo, s katerim avstrijska spletna stran za zmenke Lovoo reklamira svojo ponudbo. Spletna stran ima številne uporabnike, med njimi pa je tudi zloglasni Jozef Fritzl.

Na svojem Lovoo profilu je zapisal, da išče ljubezen in žensko naklonjenost. Profil so odkrili avstrijski novinarji, pa tudi ena izmed uporabnic omenjene spletne strani. Po njenem razkritju so administratorji Fritzlov profil umaknili.

Za zdaj še ni jasno, ali je “oče iz pekla”, kot ga imenujejo avstrijski mediji, sam iz svoje celice aktiviral svoj profil ali je imel v svojem lovu za ljubeznijo zunanje pomočnike.  

Komentarjev 2
  • romy 21:45 15.marec 2016.

    Joža ne se bati,se bo hitro našla kakšna,ki bi se rada s slavnim...

  • JT_Thomas 21:58 14.marec 2016.

    Kaj ni jasno? A ste sploh pogledali, kako ta Lovoo deluje? Na podlagi geolokacije, tako, da ti locira točno na par 10m, kje je tisti človek, ki je to aplikacijo uporabljal. Se bi po mojem videlo, če je uporabnik stacioniran v zaporu...