Svet
22 ogledov

Geji prišli, cerkve zaprli

Kotor Shutterstock
V Kotorju se je včeraj nekaj ur zadrževala križarka z okoli 2.500 homoseksualnimi potniki. Dve pravoslavni cerkvi takoj zaprli vrata.

Po poročanju lokalnih medijev je srbska cerkev v starem delu Kotorja takoj po prihodu križarke Celebrity Silhouette zaprla dve svoji cerkvi. Znova so jih odprli, ko so gosti zapustili mesto, katoliške cerkve so bile normalno odprte.

Obvestilo o zaprtju so nabila kar na vrata cerkev. Srbska pravoslavna cerkev je znan po svojem ostrem zavračanju homoseksualnosti. Črnogorski metropolit Amfilohije je pred nekaj tedni celo dejal, da ni nikakršne razlike med homoseksualci in pedofili, poroča dnevnik.hr. 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 22:26 27.avgust 2013.

    Se vidi , da je spolnih iztirjencev v katoliški bandi več kot v njenih sektah . No, eni vsaj še vedo v katero luknjo spada kateri spolni ud , ... recimo brat Amfilohije. Lp + #

  • Oxxo 18:57 27.avgust 2013.

    Metropolit Amfilohije ima očitno "notranje" probleme s svojo spolno potrebo... in ni izživel hormonskih pritiskov - kar je pustilo posledice na njegovih možganih, da so odtavali in obtičali nekaj debelih desetletij v preteklost... Gotovo tudi ni bil dober ...prikaži več učenec in se ni učil... no ja = pameten zagotovo ni! Prej neumen!