Svet
283 ogledov

Gledal, kako prijatelj posiljuje ženo

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Shutterstock
Moški iz mesta Ajman v Združenih arabskih emiratih je zbudil svojo ženo in jo potegnil iz postelje. Nato je dve uri sedel in gledal, kako jo njegov prijatelj posiljuje. Oba je sodnik obsodil na dosmrtni zapor. Žena zahteva smrtno kazen.

Ženska je skupaj s svojo 12-letno hčerko iz prvega zakona spala v postelji. Ko se je mož vrnil domov, jo je zbudil, ter ji ukazal naj pride iz spalnice.

Ko je prišla v dnevno sobo, je zagledala pijanega moškega, ki jo je začel napadati. Ko se ji je končno uspelo rešiti, se je skrila za moža, ki ji je rekel: "Pripeljal sem ti prijatelja." Moški jo je spet napadel in jo porinil na tla. Začel jo je posiljevati.

"Bilo je grozno. Padla sem na tla, moški pa me je začel posiljevati. Medtem je mož sedel v naslanjaču, se zadovoljno smejal in kadil. Molila sem, preklinjala in ga vprašala, kako lahko dopusti, da nekdo posiljuje njegovo ženo, a se je le nasmehnil," je povedala na sodišču in dodala, da od grozljivega trenutka ne mine minuta, ko ne pomisli na smrt.

Odvetnik njenega moža in njegovega prijatelja je po izpovedi ženske vstal s stola in dejal, da odstopa od primera. Sodnik je tako njenemu možu kot prijatelju dosodil 80 udarcev z bičem zaradi pitja alkohola in ju obsodil na dosmrtno kazen. Žena je po obsodbi začela kričati, saj se ji zdi kazen premila in zahteva smrtno kazen.

Komentarjev 1