Svet
22 ogledov

Globalna grozljivka

morilec Shutterstock
Evropo, Azijo in Severno Ameriko je pretresla vrsta grozljivih umorov.

Mesta najrazvitejših držav in odročni deli sveta so bili zadnje dni prizorišča grozljivih umorov oziroma njihovih razkritij ali obsodb.

Irska: truplo v torbi

V Dublinu so v potovalni torbi našli truplo 26-letne študentke iz Malavija. V kovčku je bila zaprta vsaj 13 ur, umrla pa je zaradi zadušitve. Čez glavo je imela plastično vrečko, kovček pa je bil prislonjen na avto v stanovanjski četrti.

Umrla, ker je rodila hčer

Pripadnik afganistanske milice je ob pomoči svoje matere zadavil ženo, ker je rodila že tretjo hčerko in ne sina. Otrok je živ, taščo so aretirali, morilec pa je na begu. Umor se je zgodil v odročnem delu države.

Pobili tri hčerke

Afganistanske priseljence v Kanadi, moža, ženo in sina so v nedeljo spoznali za krive hladnokrvnega umora treh najstniških hčera oziroma sester. Umorjene so po mnenju morilcev onečastile družino z neprimernim oblačenjem, zmenki, druženjem in uporabo interneta.

15-letnik ubil starše

V Oaklandu v Združenih državah Amerike je 15-letnik v nedeljo priznal umor staršev. Trupli je nekaj dni skrival pod prekrivalom v družinskem avtu, parkiranem na prostem. Policisti so začeli poizvedovati za starši, potem ko so njuno izginotje prijavili sodelavci.

Morilska romanca

V švedski psihiatrični bolnišnici pa sta se zaročila vampirka in kanibal. Michelle Gustafsson je obsojena, ker je brez razloga zabodla moškega, očeta štirih otrok. Pred umorom je objavljala fotografije, na katerih je bila oblečena v vampirko. Isakin Jonsson pa je obsojen za umor svojega dekleta. Truplo je razkosal in nekatere dele pojedel. Zaljubljenca se želita poročiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.