Svet
44604 ogledov

Gnusno, kako so se spravili nad avtomobile

Avto - izločki Facebook
Dalmatinski portal poroča, kako gnusno so se prebivalci Trogirja spravili nad parkirane avtomobile.

Po Zagrebčanki, ki so ji v Trogirju po kljuki avtomobilskih vrat namazali izločke, se je Dalmatinskemu portalu javil še voznik iz Solina, ki je doživel podobno - milo rečeno - neprijetno presenečenje. 

"Štiri stekla na levi strani mojega Renaulta so bila namazana z iztrebki. Nisem naredil fotografij, v mislih sem imel le eno stvar, da čim prej pridem do pralnice in spravim to dol s svojega avtomobila," je povedal. 

Avtomobil je imel parkiran blizu stanovanjskih stavb v Trogirju, in sicer tri dni. Meni, da gre za jasno sporočilo stanovalcev, ki ne želijo imeti v bližini parkiranih avtomobilov turistov. Sporočilo bi sicer lahko predali tudi na drugačen način.

"Ne bomo zapravljali denarja pri vas" 

Zagrebčanka je drugačnega mnenja; prepričana je, da Dalmatinci ne vidijo radi zagrebških turistov. Ob fotografiji, ki jo je objavila na svojem Facebook profilu, je zapisala, da ji je nekdo z blatom namazal kljuko avtomobila in še potrgal brisalce. 

"Dragi Dalmatinci, nikar ne skrbite, ne bomo več trošili denarja pri vas. Izredna situacija je, korona, verjemite, če bi šlo brez karantene, bi odšla na Azurno obalo ali v Grčijo, ker tam turistom ne mažejo z drekom avtomobile in jim ne trgajo brisalcev. Ravno tako izdajajo račune in nikogar ne skušajo oropati, ker imajo bolj pametna opravila, pa tudi smisel za turizem." 

Dodala je še, da je odšla na obisk k prijateljem za nekaj dni. Avto je parkirala na za to predvidenem mestu, nikogar ni zaparkirala ali komu odvzela mesto. Sporočilo, ki jo je čakalo na avtu, je jasno; prepričana je, da Zagrebčani pač niso dobrodošli. 

Primer ni prijavila na policijo, meni, da ni nobenega smisla. V bližini ni nadzornih kamer, policija primera niti ne bi preiskala, je prepričana. V izjavi za Večernji list je povedala, da so avto očistili, brisalce popravili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Snežinko 09:54 11.avgust 2020.

    No, moram reči, da so ti "posranci" v večini primerov sami krivi. Dejstvo je, da ljudje pustijo avto kjer jim noga pade z gasa, predvsem pa mrzlično iščejo zastonj parkirišča, pa čeprav na travi, pločniku, parkirišču bloka... Zato so ljudje ...prikaži več upravičeno jezni. "drugačen način" ne pomaga. Gospa pozablja, da na Azurni obali nima avta, torej ni skrbi, kje ga pustiti, medtem ko gre v Dalmacijo z avtom in tega je treba nekje pustiti. Seveda pa NIKAKOR ne na plačljivem parkirišču!!!

  • sam1 08:23 11.avgust 2020.

    Skoraj boljše,da nakažete nekaj sto evrov na račun kakšnega ponudnika turističnih storitev v dalmaciji in ostanete doma,vam vsaj avti ne bodo dobesedno posrani.....

  • Avatar Vantistella
    Vantistella 00:37 11.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun