Svet
17 ogledov

Gol štiriletnik mora teči in delati sklece

Starši silili štiriletnega dečka, da sredi hude newyorške zime v samih spodnjicah teče po ulicah in dela sklece.

Deček joka in prosi očeta, naj ga vzame v naročje. Mama in oče pa kot da ga ne slišita, le snemata in spodbujata ga še naprej.

Številne je v preteklih dneh osupnil video, ki prikazuje štiriletnega dečka, kako kljub temperaturam pod nič stopinj Celzija  v samih spodnjicah teče in dela sklece na ulicah New Yorka.

Deček drhti od mraza, joka in prosi očeta, naj ga vzame v naročje. A zaman: oče nadaljuje s snemanjem, v ozadju je slišati mamo, ki se smeji in ga še spodbuja.

Zloraba ga krepi?

Kot je pojasnila predstavnica družine, je posnetek nastal med obiskom kitajske družine v New Yorku v času praznovanja lunarnega novega leta prejšnji mesec.

Dejala je, da se oče požvižga na vse kritike, da gre dejansko za zlorabo otroka, saj ga bo po njegovem mnenju taka vzgoja naredila trdoživega. "Otrok se je strinjal, pred tekom je tekel približno pol ure," je v pojasnilu še povedala Šinova, piše The Sun.

Deček se je rodil prezgodaj, zdravniki so se bali, da bo hudo bolan. To, da se je razvil v povsem zdravega dečka, je za njegova starša dokaz njegove "vitalnosti" in dodaten argument, da ga lahko še naprej izpostavljata takim nenormalnim pogojem.

Komentarjev 3
  • Klavdija Kavčič 17:50 10.februar 2012.

    Kruto, nedopustno izživljanje. Zakaj nista raje sama tekla po snegu in krepila svojega imunskega sistema. Sadomazohistični prijemi nad otroki, ki bi definitivno morali biti sankcionirani.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:23 09.februar 2012.

    Kaj pa ta mali kitajček ve kaj je zima in mraz,če bi tekel hitreje,ga ne bi zeblo,kanede......

  • Mr.Bean 10:25 09.februar 2012.

    "bolano"