Svet
22 ogledov

Gola porodnica na selfiju

Škandal v srbski porodnišnici. Ginekologinja v porodni sobi posnela selfi, v ozadju fotografije pa porodnica s široko razkrečenimi nogami.

Škandal ni izbruhnil le zaradi tega, ker je sporna fotografija nastala, pač pa ker se je pojavila na Facebook profilu ginekologinje Sanje Stanojević–Dikić.

Zdravnica zdaj trdi, da je nekdo vdrl v njen profil in objavil fotografijo. "Opravičujem se javnosti, če je vznemirjena zaradi ozadja fotografije, na kateri je vidna porodnica. Vendar pa je slika nastala po uspešnem porodu, ko sva s kolegico pisali zapisnik," besede Stanojević-Dikićeve navaja srbski Alo, ki je tudi objavil fotografijo.

Selfi je nastal v porodnišnici v Nišu pred slabim mesecem dni, ko je zdravnica tam opravljala specializacijo. Alo še navaja, da je direktor Kliničnega centra Niš burno reagiral na zagato z objavo fotografije, saj meni, da je to sramotno za zdravniški poklic. Zahteval je sankcije za zdravico, za njeno kolegico na fotografiji, ki še vedno opravlja specializacijo, pa zahteva, da ji prekinejo staž.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.