Svet
16 ogledov

Golega vlekel po cesti

Oče je sina vlekel kar po ulici. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Jezni oče je golega sina vlekel od "cyber" bara do doma, ker naj bi sin prekršil pravila." Želim da postane dober človek," je o dogodku povedal 39-letni Kitajec Lu Tan.

Jezni Kitajec Lu Tan je sina izvlekel iz "cyber" bara, v katerem je igral igrice s svojimi prijatelji. Slekel ga je do golega in ga do doma vlekel po cesti.
14-letni računalniški odvisnik naj bi po besedah očeta prekršil prepoved igranja igric, piše Daily Mail.  

Ni šel iz sobe
"Njegov računalnik sem vrgel v smeti, ker ni želel iz sobe. Ko sem prišel domov, sem opazil, da ga ni. Takoj sem vedel, da je v 'cyber' baru," je povedal 39-letni oče.

"Želim, da živi v realnem svetu"

Po pisanju Daliy Maila mu je oče želel z dejanjem pokazati, da je nekoristen. Nad prizorom so bili zgroženi tudi mimoidoči, ki so takoj poklicali policijo, ki pa zoper jeznega očeta ni ukrepala, saj se jim je zlagal, da mu je sin ukradel denar.

Očetu se dogodek ne zdi prav nič sporen, saj želi le to, da njegov sin postane dober človek. "Ko je bil Xiaomeng še zelo majhen, mu je umrla mama, vzgojil sem ga sam. Veliko delam, da družina lahko preživi. Od njega ne pričakujem veliko, želim le to, da živi v realnem svetu in da postane dober človek," je za Daily Mail povedal 39-letni Lu Tan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.