Svet
19 ogledov

Goli Britanci na vlaku smrti

1/7
Žurnal24 main
Velika Britanija. Preko sto Angležev, ki so preboleli raka ali pa imajo svojce, ki so zboleli za to boleznijo, se je spustilo po vlaku smrti.

102 posameznika, ki sta si upala sleči vse obleke in spustiti po vlaku smrti, je nova rekordna številka. Lani si je namreč to upalo narediti 72 ljudi, leta 2004, ko so ta dogodek prvič organizirali, pa 32.

Dogajanje na vlaku smrti si lahko ogledate v galeriji.

Izjemne zgodbe različnih ljudi
Organizatorka dogodka Tracy Jones je bila nad udeležbo na dogodku, kjer zbirajo sredstva za fundacijo, ki pomaga obolelim z rakom, navdušena. "Ljudje so pripotovali z vseh koncev Velike Britanije, da bi sodelovali pri tem, in slišali smo nekatere izjemne zgodbe tistih, ki jih je rak posredno ali neposredno prizadel ter hočejo dati nekaj 'nazaj'," je dejal Philip Miller.
 
Barbara Warner z organizacije Bosom Pals pa je dejala, da "potrebuješ veliko poguma, da lahko slečeš vse obleke" pred vsemi ljudmi in svetovnimi mediji. Dodala je, da bi rada izrazila veliko zahvalo tistim, ki so bili tako pogumni in s tem dejanjem zbrali veliko vsoto denarja – preko 26.500 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.