Svet
38 ogledov

Google Maps posnel NLP?

NLP Google Maps
Je Google Maps na nebu ujel dva neznana leteča planeta?

Kot kaže, so ZDA obiskali vesoljci. Google Maps je namreč na nebu ujel dva neznana leteča predmeta, poročajo mediji. Enega v Novi Mehiki, drugega pa v Jacksonvillu v Teksasu.

Rdečo liso, ki naj bi predstavljajo vesoljsko plovilo, lahko vidijo vsi uporabniki aplikacije. V Google Maps vtipkajte "Jacksonville, Texas", pojdite na Street view (ulični pogled) in se malce zavrtite v levo ter poglejte gor. Drugi NLP pa boste našli nad Sky City Casino Hotelom (Acoma Pueblo v Novi Mehiki). Na obeh lokacijah, ki ležita približno 1000 milj narazen, boste zagledali isti predmet.

Prva je rdeči predmet v Teksasu na Google Maps opazila Andrea Dover, ki je zaposlena pri teksaški televiziji KLTV. Kdo ga je odkril v Novi Mehiki, ni znano.

Posnetkov si doslej še nihče ni znal razložiti. Nekateri pravijo, da gre za odsev kamere, spet drugi, da gre za odsev znaka McDonaldsove restavracije. Kaj se je prikazalo na njihovem nebu, seveda še zlasti zanima tamkajšnje prebivalce. "Poklicali smo Google in jih vprašali, če vedo, kaj so posneli, a se nam niso javili,“ je povedal novinar KLTV Jamey Boyum.

Komentarjev 5
  • vseimam 12:45 24.marec 2015.

    Res je, to se imenuje flare.

  • vseimam 12:45 24.marec 2015.

    Res je, to se imenuje flare.

  • jose3 11:42 30.september 2012.

    Posnetkov si doslej še nihče ni znal razložiti. ?!Lahko vprašate mene ali katerega koli, ki je dokončal šesti razred. Svetlobo jemljejo že pri naravoslovju.