Svet
2 ogledov

Gorečo cisterno odpeljal s črpalke

(Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
V Turčiji je na eni izmed bencinskih črpalk zagorel tovornjak s cisterno. Da ni prišlo do močne eksplozije, gre zahvala Enginu Kocaku, ki je cisterno uspel umakniti še pravi čas.

V mestu Halkapinar se je v torek odvijala prava drama, saj je na eni izmed bencinskih črpalk zagorel tovornjak s cisterno. 36-letni Kocak, ki je bil v bližini, je takoj pritekel do tovornjaka, skočil za volan in goreče vozilo odpeljal na kilometer oddaljeno prazno parkirišče.

"Videl sem cisterno, kako gori. V tistem trenutku sem pomisli, da je bolje, da se nekaj zgodi meni kot pa vsem tistim, ki so bili na bencinski črpalki," je dejal Kocak.

36-letnik je takoj po tem, ko so posnetek reševanja goreče cisterne objavili na spletu (videoposnetek si lahko ogledate v zavihku VIDEO (vir: Youtube)), v Turčiji postal junak. Da bi lahko, če Kocak ne bi ukrepal, prišlo do velike tragedije, dokazuje že podatek, da se je moralo z gorečo cisterno boriti 60 gasilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.