Svet
46483 ogledov

Grozljiva nesreča: Trije mladeniči divjali z audijem, zleteli s ceste in umrli

prometna nesreča Hrvaška zajem zaslona
V nesreči v okolici Križevaca so umrli trije mlajši moški.

Nesreča se je zgodila v nedeljo okoli 22.15 na cesti med Orehovcem in Guščerovcem na Hrvaškem. V vozilu Audi A3 so bili trije moški. Vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zletelo s ceste v obcestni jarek, udarilo ob brežino in se ustavilo na bližnjem travniku.

Policija je sporočila, da so med prevračanjem iz avtomobila padli trije moški, stari 22, 26 in 29 let. Vsi trije so na kraju dogodka umrli.

Kot piše portal podravski.hr, naj bi vozil najmlajši od trojice. S posnetkov, ki jih je objavil prigorski.hr, je razvidno, za kako silovito nesrečo je šlo.

Na istem mestu se je pred desetimi leti zgodila huda nesreča, v kateri sta umrla brat in sestra iz bližnjega Kalnika.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 21
  • Majt 17:06 11.september 2023.

    Jest za takimi objestnezi nikoli ne žalujem!sami so hoteli samo da koga. druzga niso se ubili!!

  • jan631 15:32 11.september 2023.

    Psihični bolnik, še pri tako žalostni nesreči nisi pozabil na SDS in JJ. Tudi psihiču Enderu se JJ stalno prikazuje, sta mogoče v sorodu?

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:10 11.september 2023.

    Privoščiti smrt trem mladim ljudem "krivim" želje po adrenalinu je skrajno bebavo in nedoraslo..Kot, da sami nikoli niste bili mladi...No, nekateri ste morda res od 15 leta živeli kot bi bili stari 60 let...Seda pa ste res stari toliko in ...prikaži večn ste še bolj zarukani in posledično volite SDS in orgazmirate ob smrti tistih, ki so v enem tednu živeli več kot boste ovce v vsem življenju..Amen...