Svet
20 ogledov

Grozljive podobe za kadilce

Ovitki zavojčkov cigaret
1/7
EPA
Odločeno: tožba tobačnih podjetij ni uspela, tako da bodo od 1. decembra v Avstraliji cigarete prodajali v enotnih, olivno zelenih zavojčkih z grozljivimi fotografijami posledic, ki jih zdravju povzroči kajenje. Nekaj primerov je v spodnji galeriji.
Komentarjev 5
  • krtina 04:45 16.avgust 2012.

    Karpo. Evo ti drugačnega mnenja. Mislim da si cepec brez lastne pameti in mišljenja. Kam boš pa dal tiste debeluhe, ki so nastali v zadnjih dvajsetih letih? Ko so otroci v osnovni šoli in celo predšolskem času podobni mišelinkam. Da ...prikaži več ne govorim o odraslih. Ko so še v Kliničnem centru nekatere medicinske sestre (in bratje in zdravniki) podobne balonom na ciganskem sejmu. Kam boš dal žrtve Cocacole, McDonaldsa in vseh podobnih ameriških tovarn hitre hrane? In koliko takih kadilcev, kot jih prikazuje zgornja slika, si že videl v resnici? Najprej so furali kavboja na divjem zahodu, osamljenega jezdeca, ki te je gledal z ovitka cigaret, sedaj pa tista svinjarija? Prav, potem naj bo enako še na vsaki flaši vina, pivu, viskiju. Naj bodo tam razpadla jetra. Se strinjaš? In na vsaki ceneni hrani, ki pride iz tujine in je na prvi pogled škodljiva, naj bo krsta? Bumbar neumni. Industrija fura svojo pot. Tisto bluzenje o miljonih si pa nekam zatakni. Tile birokrati, ki lepijo take nale

  • sara 19:49 15.avgust 2012.

    pa še to, na tvojem mestu bi se malo zamislila nad tvojim komentarjem.. hiralnice za rakove bolnike.. pa človek, take ideje je imel en tip iz nemčije.. zanimivo razmmišljanje.. pa vsi ti ljudje, ki po tvojem pašejo v hiralnice plačujejo ...prikaži več zdr. zavarovanje in polnijo blagajno..

  • sara 19:39 15.avgust 2012.

    v tem primeru bi takoj nehala kaditi.. se mi pa zdi, da ni samo kadilec tisti, ker nekdo, ki je ocvrto in nezdravo hrano tvega različne bolezni, med drugim kap. nekdo, ki pije alkohol tvega cirozo jeter, nekdo, ki preživi ...prikaži več pljučnico ali katero drugo bolezen v stoje tvega npr trajne posledice. nekdo drug skače na glavo v vodo in tvega, da bo hrom.. nekdo, ki je stalno v stresu tvega druge bolezni npr na živcih, spet nekdo, ki se stalno sekira tvega depresijo in nekdo ki se pelje enkrat prehitro po cesti tvega, da se ubije ali nekoga povozi.. tako zaključujem svoj komentar: LJUDJE, NE KADITE, NE PIJTE, JEJTE ORGANSKO PRIDELANO HRANO, NE VOZITE AVTOMOBILA NE SEKIRAJTE SE, NE BODITE V STRESU IN NOBENE BOLEZNI NE PREŽIVITE V STOJE. vrjetno nimaš nobene pomankljivosti in skrbiš zase, da slučajno ne boš zapravljal davkoplačevalskega denarja.. poleg tega pa je tako, da tudi sama prispevam ta davkoplačevalski denar..