Svet
28777 ogledov

Grozljivka na cestninski postaji

JVP Velika Gorica
Voznik je z veliko hitrostjo trčil v cestninsko postajo blizu Velike Gorice na Hrvaškem. Umrla je ena oseba, ki je bila v stavbi.

Na cestninskih postajah Mraclin blizu Velike Gorice na Hrvaškem je voznik v soboto okoli 5.30 zjutraj izgubil nadzor nad osebnim avtomobilom in se z veliko hitrostjo zaletel v objekt Hrvaških avtocest HAC-a, je sporočila policija.

Policijsko vozilo maribor Slovenija Neverjetno: Za toliko je voznik začetnik prekoračil dovoljeno hitrost

Kot so pri hrvaškem spletnem portalu 24sata izvedeli od občinske odvetnice Velike Gorice Sanje Klačić Jakovine, je avto z veliko hitrostjo trčil v cestninsko postajo, v silovitem trčenju pa je umrla oseba zaposlena v HAC.. Voznika so s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico. 

 | Avtor: JVP Velika Gorica JVP Velika Gorica

Merjenje hitrosti hitrost merilnik "Praznično" Avto Kazni so znižali precej bolj, kot so napovedovali

Preiskava še poteka. Kot je še znano so gasilci so ob 5.32 prejeli sporočilo o požaru avtomobila. Trčenje je bilo tako silovito, da je avto prebil steno objekta, v katerem je bila pokojnica. Umrla je na kraju nesreče. Voznika so našli hudo poškodovanega. 

"Česa takega nevidiš niti v filmih"

Zaradi prometne nesreče na avtocesti A11 Zagreb-Sisak na cestninski postaji Mraclin v smeri Siska je omejitev hitrosti sicer 40 km/h. 

 | Avtor: JVP Velika Gorica JVP Velika Gorica

Prehitra vožnja merilnik hitrost Avto Tako velika je že povprečna hitrost prodanega novega avtomobila

Vidno pretreseni direktor oddelek za cestninjenje Ivan Ribić je za spletni portal Index.hr povedal: "Dobesedno je vozilo prebilo tri stene. Hitrost je moral biti zelo velika. Ne vemo, ali je voznik zaspal. Žal naš kolega, ki smo ga našli, ni več kazal znakov življenja." 

 | Avtor: JVP Velika Gorica JVP Velika Gorica

Avto merilec hitrosti PREDLOG Avto Vsem avtomobilom bi omejili hitrost

Na vprašanje novinarjev, ali se spominja takšne nesreče, je Ribičić odgovoril: "Ne. To je ... ne vem, kako bi to opisal, niti v filmih ne vidite česa takega. Nekaj nepopisnega. Težko je za družino, ampak verjemite mi, težko je tudi za nas."

20 letnik vozil pod vplivom alkohola?

Pri Jutarnjem listu so govorili z očetom voznika, ki naj bi imel zgolj 20 let. Oče mladega voznika je dejal, da misli, da je sin pil in, da ga je opozoril naj za volan ne sede opit. Dejal je, da je bil avto tehnično delujočč, star le šest let, pravi pa tudi, da ni vedel, da je njegov sin pozitiven na koronavirus, kar so ugotovili zdravniki na KBC Zagreb, kamor so 20-letnika najprej pripeljal, nato pa ga premestili v bolnišnico Dubrava, kjer zdravijo bolnike s koronavirusom.

"Sprejeli smo mlajšo moško osebo, staro 20 let, ki je bila premeščena v KB Dubrava, potem ko so na KBC Zagreb ugotovili, da je test na koronavirus pozitiven. Je izven življenjske nevarnosti, ima pa hude poškodbe," je za hrvaški časnik povedal dr. Mislav Rakić iz KB Dubrava.


 

Komentarjev 4
  • Avatar Elizabeta Pandurovic
    avatar2019 22:48 23.januar 2021.

    Vazna novica: pozitiven na koronavirus.

  • vzev 15:52 23.januar 2021.

    Kako pa je lahko prišel čez ograjo? Če so tam spredaj drogi z zastavami.