Svet
5974 ogledov

Grozljivka na letalu: Ženska histerično kričala in vpila "o moj bog"

Letalo med poskusom pristajanja
Letalo je petkrat poskušalo pristati v Amsterdamu, dokler se pilot ni odločil, da se vrne v Madrid.

Več kot 300 potnikov je bilo na letalu letalske družbe Air Europa, ki je moralo včeraj okoli treh popoldne poskušalo pristati na letališču Schiphol v Amsterdamu, a se je zaradi vremenskih razmer obrnilo in odletelo nazaj proti Madridu. 

Potniki bruhali, prtljaga letela po zraku

Videoposnetek prikazuje paniko, ki je nastala na letalu v času, ko je poskušalo pristati v Amsterdamu med divjanjem nevihte Ciara, nekateri potniki naj bi zaradi močne turbulence tudi bruhali.  

Pilot se je nato odločil, da bo letalo obrnil v smer, od koder je priletelo. Potniki in posadka so varno pristali v Madridu. 

Bolj se je treslo, glasneje je kričala

Na videoposnetku je slišati histerični jok ženske potnice, potem ko se je zbala za svojo varnost. Bolj kot se je letalo treslo, glasnejše in daljše je bilo lahko njeno kričanje, dokler ni začela vpiti še "o moj bog, o moj bog". 

Nek drugi potnik je povedal, da je bilo drugim potnikom zaradi turbulentnega potovanja slabo in so bruhali, po zraku pa naj bi letela tudi prtljaga. 

Flightradar24 | Avtor:
Flightradar24 | Avtor:

Preden se je pilot odločil, da se bodo vrnili v Madrid, je letalo poskušalo pristati kar petkrat. "Pilot je dvakrat ustavil pristajanje zadnji trenutek in spet smo se dvignili 150 metrov nad pristajalno stezo," je za RTLNieuws povedal Mark Haagen iz Nizozemske, ki je bil med potniki letala. "To res ni bilo v redu." Kritičen je bil tudi glede komunikacije osebja s potniki. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • ofclotun 19:50 10.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • McClain 17:42 10.februar 2020.

    Mal na slovernske železnice tole spominja al pa na Nomago po naših cestah. Sam da se je srečno končalo pa smo zmagali vsi.

  • McClain 17:41 10.februar 2020.

    pr nas doma tud bolj se trese bolj vpije.