Svet
7589 ogledov

Žensko po desetih letih rešili iz kleti njenega mučitelja

hiša groze Italija PrtScr Carabinieri Catanzano
Po spletu naključij policisti odkrili grozljivo usodo 29-letne ženske.

52-letni Aloisio Giordano je deset let v kleti imel ujeto 29-letno Romunko. Žensko je mučil, posiljeval, fizično se je spravljal tudi nad otroka, ki mu ju je rodila v ujetništvu. 

Italijanski policisti so mu prejšnji konec tedna vzeli prostost. 29-letna ženska, ki je bila deset let njegova ujetnica, je pred tem skrbela za njegovo ženo. Ko je ta preminula, je negovalki ponudil streho nad glavo, nato pa jo zaprl v klet.

V kleti je, priklenjena na kovinski drog, trpela hude muke. V prostoru, kjer ni bilo tekoče vode in elektrike, je rodila dva otroka, danes 9-letnega dečka in 3-letno deklico. Otroka sta bila priča mučenju, ki mu je bila podvržena njuna mama. Oče je sina celo silil, da je sodeloval pri mučenju mame, drugače je tepež doletel tudi dečka. 

hiša groze Italija | Avtor: PrtScr Carabinieri Catanzano PrtScr Carabinieri Catanzano
Vse to se je dogajalo v majhni vasi Gizzeria na jugu Italije. Policija je grozljivo dogajanje odkrila po spletu naključij. Giordana so ustavili med kontrolo prometa. Njihovo pozornost je pritegnilo vozilo, ki je bilo v slabem stanju. Da nekaj ni v redu, pa se je potrdilo, ko so pogledali na zadnji sedež. Tam so opazili podhranjenega dečka. 

Policisti so želeli govoriti z otrokovo materjo, zato so se odpravili na njegov dom, kjer so naleteli na grozljive prizore. V kleti, polni smeti, so našli žensko in deklico.  

Izkazalo pa se je, da to ni prvič, da je bil Giordano obtožen takšnih dejanj. Leta 1995 je bil obsojen zaradi ugrabitve, posilstva in mučenja ženske. Takrat je bil obsojen na petletno kazen, vendar so ga zaradi lepega vedenja izpustili že leta 1999, še piše Daily Mail.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.