Svet
40808 ogledov

Grozljivo, kaj je storil 6-mesečni hčerki

dojenček Pixabay
Policisti so že spisali kazensko prijavo zoper 32-letnega moškega.

Na Hrvaškem ta konec tedna odmeva primer družinskega nasilja iz območja Klisa pri Splitu, do katerega je prišlo v sredo popoldne. Osumjen je nekdanji uslužbenec vojske, ki je bil, kot poročajo hrvaški portali, iz vojske odpuščen zaradi zlorabe drog. 

Pod vplivom drog je bil tudi v sredo popoldne; ko je njegova 6-mesečna hči začela neutolažljivo jokati, je po pisanju Jutarnjega lista rekel svoji partnerki, da naj se pobriga za svojo hčerko. 

Ker je ni mogla potolažiti, jo je vzel sam in se z njo zaklenil v kopalnico, kjer jo je večkrat potopil v hladno vodo. Otrokova mati je medtem razbijala po vratih kopalnice in ko ji je končno odprl, ji je rekel, da jo mora peljati na urgenco. "Če je božji otrok, bo preživela, če je pa kot ti s strani hudiča, ne bo," naj bi po pisanju omenjenega portala 32-letnik rekel povsem šokirani mami. 

Ta je zgrabila otroka in z njim stekla na cesto, kjer je ustavila kombi z dvema delavcema in jima kričala, da naj jo odpeljejo na urgenco, saj da otrok umira. Večkrat so prevozili rdečo luč, otrok je bil - je eden izmed delavcev povedal za Jutranji list - pri tem povsem miren. 

Mama je delavcema povedala, da je dojenčica pogoltnila igračo in da zaradi tega težko diha. V bolnišnici so jo rešili, njeno stanje je stabilno, mamo so medtem popolnoma v šoku odpeljali na oddelek psihiatrije. 

32-letni oče dojenčka je ob prihodu policije pobegnil, kar 70 policistov ga je iskalo na območju Klisa. Ko so ga našli, se je prijetju upiral, nato pa povedal, "da je imel otrok nekaj v očesu in da mu je zato izpiral glavo". 

Zoper njega je spisana kazenska prijava. Med hišno preiskavo so v stanovanju našli večje količine droge.

Novice: Policija preiskava policijski trak Slovenija Mladoletnik skušal z nožem umoriti spečega očeta

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Antikrist
    Antikrist 07:59 13.december 2021.

    Nič čudnega, če so tastaro zaprli na psihiatrijo, ker je zelo očitno versko blazna.

  • Avatar Dallistella
    Dallistella 23:45 12.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 20:15 12.december 2021.

    ta bo še dobil po tintari ,kamorkoli gre,kdor maltretira otroke ,takih ljudi nobeden ne mara,ne bo se mogel skrtiti pred nikomer