Svet
16568 ogledov

Grozljivo: mladoletniki ukradli maseratija, končalo se je tragično

Maserati Fox News
Mladoletnik skupaj s prijateljema ukradel maseratija in se usodno zaletel. Eden od najstnikov izgubil življenje, dva sta hudo poškodovana.

Iz Združenih držav Amerike, natančneje iz St. Petersburga na Floridi, prihaja nadvse tragična zgodba. 15-letnik se je skupaj z dvema prijateljema podal na vožnjo z ukradenim prestižnim vozilom znamke maserati, pri tem pa se je zaletel v reklamni pano. Avtomobil prestižne športne znamke se je prevrnil, eden od najstnikov pa je umrl na kraju nesreče. 16-letni sopotnik je v kritičnem stanju, zdravniki pa ne pričakujejo, da se bo izvlekel, voznik avtomobila pa je huje poškodovan, a zdravniki pričakujejo, da bo preživel. 

Kako so najstniki sploh prišli do avtomobila? Kot poroča NY Post, so vozilo trije prijatelji odtujili okoli 3.30 zjutraj, potem ko je lastnik maseratija ključe pustil v ključavnici avtomobila. 15-letnik je avtomobil upravljal brez prižganih luči, je še pojasnil šerif Pinellas Countyja Bob Gaultieri. Potem ko je najstnik izgubil oblast nad vozilom, je maserati, letnik 2016, zapeljal čez robnik ter se nato prevrnil. "To se zgodi, ko se neizkušen voznik ob 3.30 zjutraj pelje 130 km/h in izgubi oblast nad vozilom," je izpostavil Gaultieri. "In na žalost je eden od najstnikov izgubil življenje, drugemu ne kaže najbolje, tretji pa ima hude poškodbe," je zaključil šerif Pinellas Countyja. 

Komentarjev 1
  • Toma 20:05 04.oktober 2022.

    130 je standgas v drugi…