Svet
25 ogledov

Gumo ji je razneslo v naročju

Jenna z otroci v Afganistanu (Foto: Dailymail) Žurnal24 main
Nenavadna smrt: po tem, ko je eksplodirala guma v njenem športnem avtomobilu, je stotnica Jenna umrla. Z avtom je dopustovala na Škotskem.

27-letna američanka, sicer stotnica Jenna Wilcox,se je po napornem delu v Afganistanu odpravila na Škotsko, kjer je nameravala preživeti nekaj dni z možem. Med potovanjem je v njunem avtomobilu eksplodirala guma. Jenno so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer pa je umrla.

Tragičen konec dopusta
Par je na poti opazil nenavadno izboklino na gumi, zato sta jo zamenjala z rezervno gumo. Ker stare gume nista mogla spraviti v zadnji del avtomobila, jo je Jenna držala v rokah oziroma naročju. Razlog eksplozije še ni znan. Jennin mož je nesrečo preživel le z lažjimi poškodbami.

Jenna se je sicer ravno pred kratkim vrnila iz Afganistana, kjer je preživela več napadov in za pogumno delo prejela tudi posebno odlikovanje.

"To je moj zadnji zapis"
Tik pred odhodom na Škotsko pa je Jenna v svojem blogu zapisala: "To je moj zadnji zapis. Scott in jaz sva se vrnila domov. Sva na avrnem in nimam več razloga, da bi nadaljevala s pisanjem na tem blogu."

S pisanjem bloga je sicer začela, ko je prispela v Afganistan, saj je želela "deliti svojo izkušnjo s prijatelji in družino."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.