Svet
21 ogledov

Halo, reševalci, zamašil se mi je WC!

rešilec Shutterstock
Tudi na božični večer so na britansko številko za nujno pomoč deževali klici z nenujno, celo bizarno vsebino.

Dežurna služba, ki deluje na širšem območju Manchestra, je izdala seznam bolj bizarnih klicev na številko za nujno zdravniško pomoč, ki so jih dobili na božični večer.

Neki moški je tako poklical, ker ga je zanimalo, ali mu lahko pomagajo odmašiti straniščno školjko. Drugi se je pritoževal zaradi srbečega očesa – čeprav je imel težavo že tri tedne, se mu je božični večer zdel pravi trenutek, da poišče pomoč pri reševalcih, poroča Daily Mail.

Eden od sogovornikov se je pritožil, ker je imel zobobol, naslednja, ki je klicala, pa je razložila, da se ji je košček vate zataknil v ušesu. Nekdo pa je poklical reševalce, ker je v reki opazil psa in ga je zanimalo, ali mu lahko pomagajo zdravniki.

Ovirajo res nujne klice

Seznam "nujnih primerov", zaradi katerih ljudje kličejo reševalce na številko za nujno pomoč, so se odločili objaviti, ker so želeli izpostaviti, da šale ali neresni klici preprečujejo odgovor na tiste klice, ki so res nujni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.