Svet
13 ogledov

Hčerka Timošenkove: "Mami grozno trpi"

Julija Timošenko Reuters
Julija Timošenko zaradi hernije medvretenčne ploščice trpi hude bolečine. Njena hčerka pravi, da se niti premikati ne more sama.

"Že prej se je počutila slabo, zdaj pa trpi še grozne bolečine. Ni pomembno, kakšen gib naredi, mora vzeti protibolečinsko tableto," je dejala hčerka ukrajinske političarke Julije Timošenko Jevgenija.

Lani maja so namreč Timošenkovo zaradi hernije medvretenčne ploščice iz zapora v Harkovu premestili v bolnišnico. Vse od takrat se ji stanje neprestano slabša. Cele dneve leži, saj se lahko premakne le s tujo pomočjo. Sama si ne more obuti niti čevljev, pišejo tuji mediji.

Naj vas spomnimo

Timošenkovo so oktobra 2011 zaradi zlorabe položaja obsodili na sedemletno zaporno kazen in plačilo globe v višini 137 milijonov evrov. Obtožena pa je tudi vpletenosti v umor poslanca Jevgenija Ščerbana leta 1996. Če bo spoznana za krivo, ji grozi dosmrtna zaporna kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.