Svet
50 ogledov

Hčerki dovolila plavanje z morskimi psi

Petletna deklica plavala z morskimi psi. Youtube
Američana David in Elena Barnes sta petletni hčerki dovolila, da je med počitnicami na Bahamih plavala z morskimi psi. "Življenje je prekratko, da bi bilo dolgočasno," pravita starša.

Videoposnetek, na katerem se lahko vidi, kako hči Anaia plava v družbi morskih psov, sta na YouTubu objavila 20. junija. Do zdaj si ga je ogledalo že več kot 40 tisoč ljudi.

Nad odločitvijo Davida in Elene so bili razburjeni številni uporabniki YouTuba, ki so si posnetek ogledali. V komentarjih so tako med drugim zapisali, da sta starša naredila neumnost in da sta brez zdravega razuma.

Med komentarji pa lahko najdemo tudi uporabnike, ki so par Barnes branili. Zapisali so namreč, da obstaja večja verjetnost, da umreš v prometni nesreči, kot da te napade morski pes.

Deklica je ob morskih psih plavala skupaj z odraslimi. Na spletu je Anaia povedala, da je plavala z grebenskimi morskimi psi in da za človeka niso nevarni, piše Daily Mail. To sicer ne drži, saj so grebenski morski psi agresivni in zelo nevarni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.