Svet
6361 ogledov

Hirala dečka, da bi dobila pomoč

Valerij Kondurov Facebook
V starosti 11 let je imel mali Valerij le 12 kilogramov.

Rusinja Ljubov Korotkova, skrbnica Valerija Kondurova, je stradala dečka, da bi na ta način dobila več socialne pomoči. Že od osmih let starosti naprej mu je dajala le male količine ribe in riža, zdravnike pa prepričevala, da ima deček redko bolezen.

V starosti 11 let je bil deček težak le 12 kilogramov, visok je bil nekaj več kot 100 centimetrov. Še naprej je nosil obleke, ki so mu jih priskrbeli v sirotišnici, od koder ga je kot skrbnica odpeljala Kondurova.

Njeno početje so socialne službe sčasoma vendarle razkrinkale in jo pripeljale pred sodišče. Obtožnica jo bremeni namernega početja v škodo zdravja otroka, kar bi jo lahko odpeljalo v zapor za deset let.

S tem, da je hirala otroka, je s strani države in dobrodelnih organizacij pridobila denar, ki ga je nato porabila za sebe, piše Daily Mail. Svoje početje je prikrivala tudi s tem, da otroka zaradi njegovega zdravstveenga stanja ni pošiljala v šolo in ga je - kot poudarja - poučevala doma.

Mali Valerij je dobil nove skrbnike, pod njihovim okriljem uspešno okreva.

ameriška policija Priklenjen v kleti Svet 17-letnik priklenjen v družinski kleti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • iravadi 07:46 19.november 2017.

    zdravnike pa prepričevala, da ima deček redko bolezen ???

  • max 19:23 18.november 2017.

    Zasluži si smrtno kazen. Je pa amaterka proti našim parlamentarcem, ki bodo izstradali 2 milijona državljanov.

  • djdj 14:33 18.november 2017.

    Naj jo hirajo v zaporu! Le toliko ostankov hrane, da si bo 1x na 14 dni lahko obrisala zadnjo plat(ker ne bi imela kaj izločati). Grozljivo kakšne osebke živijo.