Svet
2933 ogledov

Hišne preiskave nasprotnikov cepljenja proti covidu-19

Cepljenje
1/2
Epa
Italijanska policija je po vsej Italiji izvedla hišne preiskave pri domnevnih nasprotnikih cepljenja proti covidu-19, ki so načrtovali nasilna dejanja. Policija je na njihovih domovih in računalnikih zaplenila dokazni material, je danes po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočila italijanska policija.

Italijanska policija je preiskala stanovanja nasprotnikov proti covidu-19 v glavnem mestu Rim ter mestih Milano, Bergamo, Benetke in Padova.

Italijanski nasprotniki cepljenja proti covidu-19, ki so znani pod oznako No Vax, nasprotujejo pa tudi protikoronskim ukrepom italijanske vlade, naj bi se dogovarjali prek spletnih klepetalnic. Policija domneva, da so nasilna dejanja nameravali uresničiti na svojih protestih.

Med drugim so nasprotniki cepljenja v Italiji pozivali k blokadi železniških postaj po celotni državi, a se je na dejanskih protestih zbralo le nekaj demonstrantov. S protestnimi akcijami na železniških postajah naj bi nasprotovali uvedbi pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran) v železniškem prometu.

Komentarjev 4
 • Avatar Leon
  Leon 13:54 09.september 2021.

  Koliko je stal film, ki ga je Janša vrtel Orbanu, Vučiću ... ?...https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/koliko-je-stal-film-ki-ga-je-jansa-vrtel-orbanu-vucicu-901573

 • alen04 12:04 09.september 2021.

  Marsikateremu norcu se je še bolj odtrgalo.

 • Ender3 11:46 09.september 2021.

  Pravi, dober recept za ne/odstopljenega ministra Hojsa. Zgledi vlečejo !