Svet
45 ogledov

"Homoseksualnost je bolezen"

gej poroka, geja Shutterstock
Univerzitetni profesor iz Zadra je organiziral predavanja o prenovljeni zdravstveni vzgoji, ki jo uvajajo v hrvaške osnovne in srednje šole. Ta uči o enakopravnosti spolnih usmeritev, profesor pa se vse prej kot strinja s tem.

"Zdravstvena vzgoja: pranje zob ali pranje možganov" je bilo naslov predavanja Ivana Poljakovića, ki ni skoparil s homofobnimi izjavami.

Del novega programa zdravstvene vzgoje, ki uči o enakopravnosti vseh spolnih usmeritev je označil za "vsiljevanje nove ideologije, ki je sestavni del ideologije kulture smrt".

"HDZ je sprejel zakon o preprečevanju diskriminacije. Po tem zakonu ne smem reči, da je homoseksualnost bolezen, saj me lahko pošljejo v zapor. Vendar se ne bojim iti v zapor zaradi resnice. Homoseksualnost je bolezen in ne opredelitev," je dejal Poljaković, poroča Večernji list. 

Zagovarjanje enakih pravic homoseksualcev pa je primerjal s konceptom fašizma.

Komentarjev 19
  • neuromouse 11:54 26.februar 2014.

    Tudi kanibalizem je dokazan med živalskem svetu. Khm, kaj če bi se začeli boriti za pravice kanibalov? Seveda mora biti sporazumno. Pojem lahko samo tistega, ki mi to dovoli. Potemtakem nisem bolan, saj sva oba odrasla in je bilo sporazumno.

  • Oxxo 11:16 03.november 2012.

    Povej naslov, ti pošljem film, ki govori o homosexualnih odnosih med živalmi.Notri boš videl vrsto živalskih vrst "v akciji".

  • _Katy_ 11:16 02.november 2012.

    Če bi bili izobraženi ne bi pisali takšnih neumnosti.