Svet
12 ogledov

Hotela prestrašiti fanta, a je pri tem umrla

vlak Shutterstock
Po tem, ko se je sprla s fantom, je neka Britanka stopila na tračnice, ker je hotela s tem prstrašiti svojega izbranca. A vse skupaj se je končalo tragično, saj jo je pri tem povozil vlak.

Triindvajsetletna Charlene Pickering se je s svojim fantom Danielom Pickettom prepirala na železniški postaji v Londonu, ko je nenadoma stopila na tračnice, s čimer ga je hotela samo prestrašiti. A ker je Charlene večer prej popila velike količine vina in ker si je nekaj dni prej poškodovala stopalo, ni mogla dovolj hitro zlezti nazaj na peron, ko se je nenadoma začel približevati vlak. Ta je vanjo trčil s 100 km/h in Charlene je bila na mestu mrtva.

Policisti, ki preiskujejo okoliščine nesreče, predpostavljajo, da si ni nameravala vzeti življenja, ter da se je nesreča zgodila zaradi trenutka nepremišljenosti.

Komentarjev 1
  • TK 18:45 26.september 2012.

    Lahko bi vsaj preverili točno kaj se je v resnici zgodilo.Ni ga hotla prestrašit ampak ko sta se prepirala ji je mobitel padu iz rok in se odbiv na tračnice.On ji je govoril naj ne skoči na tirnice po ...prikaži več mobitel ampak ona je vseeno skočila.Tko da je umrla zaradi mobitela ne zaradi tega kar pišete vi. LP