Svet
3243 ogledov

Hrvaška: šofer rešil mlade nogometaše in umrl

Avtobus voznik Profimedia
Na Hrvaškem odmeva tragičen dogodek na avtocesti pri Biogradu, v katerem je umrl voznik avtobusa.

Ob 13.30 bi se morala v Biogradu pri Zadru začeti nogometna tekma med ekipama Primorac in Sloga. A gostov iz Mravinca pri Splitu ni bilo na tekmo, saj je na poti umrl voznik njihovega avtobusa. 

V bližini počivališča Pristeg je poln avtobus mladih nogometašev nenadoma začel zavirati. Vozniku je postalo slabo, na pomoč so mu takoj prihiteli člani kluba, čez 15 minut je bila na mestu dogajanja reševalna ekipa. Kljub vsem naporom pa vozniku ni bilo več pomoči in je umrl. Policija je za 24sata.hr pojasnila, da je šlo za naravno smrt. 

Pri nogometnem klubu Sloga Mravince so se od pokojnega voznika poslovili na Facebook strani in se mu hkrati zahvalili za njegovo zadnje dejanje. "Voznik je do zadnjih trenutkov ostal priseben in je uspel avtobus usmeriti na odstavni pas ter ga zaustaviti, s tem pa rešiti vse, ki so bili na njem."

 "Njegovi družini izražamo sožalje v imenu celotnega kluba, njemu pa naj Bog podari večni pokoj in hvala mu za vse." 

Komentarjev 1
  • Antivaxer 20:34 19.november 2023.

    "Policija je za 24sata.hr pojasnila, da je šlo za naravno smrt." Bravo policija! Še pred obdukcijo vedo, da je bila naravna smrt! Mene so pa proglasili za fb doktorja, ko sem ves čas nabijal, da cepljenje ubija ljudi in da ...prikaži več je to del depopulacije...