Svet
29751 ogledov

Hrvaška kandidatka masakrirala angleški jezik

Kljub temu, da je gladko prestala zaslišanje, kar pomeni, da je hrvaška kandidatka za komisarko za demokracijo in demografijo Dubravka Šuica najverjetnje dobila zeleno luč, so se hrvaški mediji v teh dneh na veliko razpisali o očitkih na njen račun.

Tako kot naša Alenka Bratušek pred leti, je tudi HDZ-ova kandidatka Dubravka Šuica, ki je predlagana tudi za podpredsednico Evropske komisije, doživela ostre kritike glede njene angleščine.

bratušek Hipnoza Magazin Bo Bratuškova zdaj bolje spikala ingliš?

Učiteljica angleščine masakrirala angleški jezik

Čeprav je zadnja leta večino časa v Bruslju, je njena angleščina netekoča, "ves čas se ji zatika in išče besede," so na primer zapisali na portalu index.hr. "To je popolni poraz za nekoga, ki je, še enkrat ponavljamo, končal študij angleškega jezika in je leta poučeval učence. Sicer pa poslušajmo..."

"Učiteljica angleškega jezika masakrirala angleški jezik," so zapisali na portalu in dodali: "Njena katastrofalno slaba angleščina govori nekaj o Šuici, še bolj pa o državi in šolah, kjer lahko predava oseba s tako slabim znanjem angleščine,"

Še pred zaslišanjem je bilo veliko vprašanj tudi o kandidatkinem premoženju, čemur si ne mogla izogniti tudi v poslanskem vprašanju, da naj razkrije, kako je njena družina na Hrvaškem nakopičila premoženje v višini petih milijonov evrov. Dubravka Šuica, ki je poleg resorja za demokracijo in demografijo predlagana tudi na mestu podpredsednice Evropske komisije, je ob tem kar izpustila podatke vrednosti družinskih nepremičnin, ki so v lasti njenega moža, pozabila pa je omeniti tudi 12-metrsko jahto, še navajajo.

 

Komentarjev 16
 • Avatar Annasterra
  Annasterra 01:38 06.oktober 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • romy 18:14 05.oktober 2019.

  Pozabila na majčkeno JAHTO!!! To me spominja na naše butajce...

 • jmc45218 17:44 05.oktober 2019.

  To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com

Sorodne novice