Svet
77 ogledov

Hrvaška novinarka je med javljanjem v živo nadrla prisotne

Novinarka hrvaške TV postaje RTL je med javljanjem v osrednjo informativno oddajo s proslave v Kninu tako nadrla prisotne ljudi. Med poročanjem so začeli vzklikati ustaški pozdrav "Za domovino … pripravljeni," novinarka pa jih je zelo hitro utišala.

 

 

Komentarjev 9
  • Matej Bukovec 08:04 13.avgust 2015.

    No, novinarka jih je vsaj ustavila. Pri nas pa mediji in novinarji z vsem srcem podpirajo nacionalistično, domobransko podpihovanje sovraštva.

  • jakec1575 16:03 11.avgust 2015.

    Ob 300000 blokiranih privatnih racunih, 95% dolgu države in placilni nedisciplini ter pogrevanju nacionalizma s pesmimi, ki bi moral de facto biti prepovedane in tudi kaznovane se pri nasi sosedi ne dogajajo le volitve ampak tudi tempirana bomba. Na to ...prikaži več kaze tudi izkoriscanje vala nacionalizma za nesposotvanje mednarodnih in bilateralnih dogovorov. Od vseh bilateralnih dogovorov, ki smo jih sklenili in v njih tudi precej dali, je hrvaska izpolnila le redkega. Živeti zraven izbranega naroda je vedno mukotrpno. Problem je, ker imamo na balkanu vsaj 2 taksna naroda. Pa naj se kdo rece, da religija ne povzroca vojn.

  • romzy2 14:31 11.avgust 2015.

    Vladek pa povej od kdaj ste dobili Istro?Nikoli v zgodovini ni bila Hrvaška,dobil ste jo leta 1947 in to na račun izgubljenih slovenskih pokrajin Rezije,Benečije in Trsta!