Svet
63 ogledov

Hrvaška predsednica delala klobase

Kolinda Grabar Kitarović Facebook
Hrvati navdušeni nad svojo predsednico. Kraljica si, Kolinda!

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović je danes na svojem profilu na družbenem omrežju Facebook objavila nekaj fotografij s pripisom: "Hrvaška tradicija ohranjena v Evropski uniji." Na kolinah je sama prijela za kuhalnico in pomagala delati klobase.

Kolinda Grabar Kitarović | Avtor: Facebook Facebook

Kolinda Grabar Kitarović | Avtor: Facebook Facebook
Hrvaška predsednica je za objavo dobila več koz 17 tisoč všečkov ter številne pozitivne komentarje.

Spomnimo, tudi naš predsednik Borut Pahor je vešč v kuhinji in še pri marsikaterem ročnem delu.

Predsednik republike Borut Pahor | Avtor: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja

VDC | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 4
  • zoro.bobi 15:33 17.januar 2016.

    Le kje so našli tako mastnega prašiča. Ima več špeha kot mesa. Ni predsednica zastonj tako okrogla, naš lider pa maneken. he, he..

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:02 17.januar 2016.

    Borut je res delal, se je potil, bil na vročini po več ur. Ona je pa za par sekund prjela tisto kuhalnico pa se mal nastavljala ..in ja po medijski logiki je to dvoje že med seboj primerljivo. Kako že?? ...prikaži več? Vidš kak mediji izkrivljajo podobo..delo enega naredijo manj vrednega češ..sej to tud drugi politiki delajo, delo drugega pa naredijo več vrednega..češ tako kot je trdo delal en politik dela zdej tud ta politik.Hrvaška predsednica me spominja na volilne kuharske lonce kjer politiki nagovarjajo ljudi da naj glasujejo za njih. Pahor se ob delu ni smejal, smejal se je po tem ko je končal z delom. To ti velik pove.

  • KOJAK 07:50 17.januar 2016.

    Pahorček je dejansko delal takrat ko je kosil, kot na sliki, bil smetar...itd. Tale Kolinda pa se je samo slikala poleg kotla in klobas. Delala ni nič.