Svet > Hrvaška
20 ogledov

Podarili mu bodo 500-kilogramsko torto

Pevec Enrique Iglesias in tenisačica Anna Kournikova Žurnal24 main
Iglesias prihaja v zagrebško Areno v okviru turneje Love and Sex, kot je tudi naslov njegovega zadnjega albuma. V zaodrju pa ga bo čakala velikanska sladica.

Zvezdnik latino glasbe Enrique Iglesias bo svoj 40. rojstni dan praznoval na koncertu v Zagrebu 8. maja. Hrvaški živilski koncern Podravka je napovedal, da bodo Iglesiasu podarili 500 kilogramov težko rojstnodnevno torto. Sladico si bo razdelil z obiskovalci koncerta, na katerem organizatorji pričakujejo 15.000 njegovih oboževalcev.

"Prepričani smo, da še ni upihnil svečk na poltonski torti. Lahko rečemo, da gre za pravo koncertno sladico - Enrique in torta," so izpostavili organizatorji koncerta. Torto bo pojedel skupaj z obiskovalci po koncertu.

Manj kot dva tedna pred koncertom so prodali več kot 13.000 vstopnic, na voljo pa jih je še približno 2.000.

Bo prišla tudi Anna?

Pričakovati je, da bo Iglesias v Zagrebu odpel tudi svoje uspešnice, kot so Bailando, Escape, Hero, Noche y de dia, Turn the night up, I like it in mnoge druge. Iglesias je izdal deset albumov, prodal jih je več kot 130 milijonov izvodov, njegove pesmi pa so bile več kot 150-krat na vrhu svetovnih glasbenih lestvic.

Za zdaj ni znano, ali bo pevec v Zagreb prispel z dolgoletno partnerko Anno Kournikovo, a je Iglesias za hrvaške medije napovedal, da bo po koncertu dva do tri tedne ostal na počitnicah na Hrvaškem.

Iglesias je dejal tudi, da je Hrvaško prvič obiskal leta 1997, tam pa je doslej nastopil samo enkrat, in sicer v Zagrebu leta 2002. 

Anna poroke očitno ne bo dočakala. (Foto: Reuters) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 1
  • DasAuto 00:40 27.april 2016.

    Anna je pa še zmeraj kar dobra za pogledat, ni kaj reči.