Svet
14 ogledov

Hrvaški duhovnik: Dekle, ko odrasteš, boš gej!

Deček iz Hrvaške se ne bo udeležil prvega obhajila, pa tudi k verouku ne bo več hodil. Vse to zato, ker ima dolge lase, zaradi česar mu je duhovnik rekel, da bo, ko bo odrasel, bolan in gej.

Duhovnik Ivan Varoščić je po verouku med pripravami pred prvim obhajilom desetletnega dečka zmerjal. Ker ima dolge lase, ga je zmerjal s punco. Ko mu je ta odvrnil, da je fant, mu je duhovnik odvrnil: "Ko odrasteš, boš bolan in gej!"

Deček sedaj ne bo prejel prvega obhajila, prav tako od jeseni ne želi več prisostvovati pri verouku v šoli. Zaradi neprimernega obnašanja duhovnika je njegova teta celotno zgodbo opisala v časopisu Glas Slavonije.

Župnija se je odzvala le, da ji tovrstno obnašanje duhovnika ni poznano in da še ne vedo, kako bodo ukrepali.

Komentarjev 9
  • bojovi 08:58 10.maj 2012.

    Dohovnik bi nekaj po svoje govoril ostali opranoglavci pa bi povedali svojim otrokom kaj naj bi rekli. Tako da tale tvoja "še bi hotel slišati z vidika Duhovnika in otrok" to odpade.

  • bojovi 08:55 10.maj 2012.

    "vsak ima pravico do svojeg prepričanja."Če gledamo v smeri RKC je imeti svoje prepričanje prepovedano."pri maši te ljudje čudno gledajo če ne daš ofra, v kaki manjši vasici je čudno če ne greš k maši vsako ...prikaži več nedeljo"Opisal si opranoglavce ali drugače rečeno ovce."Cerkev bi se mogla mal zamislit in začet delovat kot neka družbeno koristna, moralno pravična institucija"Haaaaahahahaha veš da to nikoli ne bo!Drugače pa +1 za komentar.

  • JackD 00:33 10.maj 2012.

    Ok. Da razčistimo. Cerkev vodijo ljudje. In ljudje imajo napake. Sploh pa, kdo pravi, da se je to res zgodilo? Človeku gre nekaj/nekdo (v tem primeru RKC) v nos in to osebo/institucijo takoj obtoži neke umazane igre. Tako pač je. ...prikaži več V tem svetu vlada zavist. Tudi Michael Jackson je bil obtožen pedofilije, pa je oče dečka, ki je Jacksona tožil, po zvezdnikovi smrti priznal, da je bila vse izmišljotina in da jim je šlo le za denar in slavo. Glede cerkve pa; kak duhovnik sem pa tja naredi kako neumnost (kot naprimer tale, če je to sploh naredil) ali pa še kaj hujšega kot neumnost, novinarji to vse lepo napihnejo, raja pa seveda vse verjame in je takoj za ukinitev RKC.No pa da vam vržem eno kost za glodanje; naša preljuba država Republika Slovenija, ki je tako kot Cerkev vodena s strani LJUDI, nas že dolga leta neprestano j**e v glavo. Pa naj bodo na oblasti levi, desni ali pa sredinski. Eni nam v nebo nabijajo trošarine, drugi se med sabo podkupujejo, vsi skupaj pa škodijo nam, državlj