Svet
25 ogledov

Hrvati bežijo iz države

Maldi Hrvaški Facebook
Skupina na Facebooku poziva mlade Hrvate, naj zapustijo državo, v kateri ni prihodnosti. V 20 dneh jo je všečkalo že več kot 10 tisoč ljudi.

Mladi na Hrvaškem so razočarani, dela ni, ne vedo, kako naprej. Nekateri vidijo rešitev v odhodu iz zadolžene države. V ta namen so ustvarili skupino na Facebooku Mladi, zapustimo Hrvaško. V njej pozivajo mlade, naj zapustijo Hrvaško. Ponujajo jim različne destinacije, nasvete …

Skupina, ki poziva mlade k odhodu iz Hrvaške, je bila ustanovljena pred 20 dnevi. Všečkalo pa jo je že več kot deset tisoč ljudi, piše Dnevnik.hr.

"Bodimo konstruktivni, organizirajmo se, izmenjajmo si informacije, pomagajmo drug drugemu z nasvetom, primerom. /.../ Če želite spremeniti svet, začnite pri sebi. P. S.: Glavo pokonci," je zapisano na njihovi strani na Facebooku.

Komentarjev 12
  • reddevil 22:57 25.september 2012.

    Naj pridejo k nam, saj se v Sloveniji cedita med in mleko. Posebno za mlade, če so pa tujci imajo dodatno prednost. Nema zime za eskime!

  • xbit 18:34 25.september 2012.

    "da vidmo če jih lahko prehitimi" Zgub se v šolo potem pa tipkaj po spletu! Polpismen osebek. Ah še slabše. Furjast - površen!

  • xbit 18:31 25.september 2012.

    V Sloveniji ne pa U. Nazaj v šolo!