Svet
70 ogledov

Hrvati bodo turistom ponudili Borovo

borosana Instagram Borovo_shoes
Turistom, ki se bodo poleti zgrnili na Hrvaško, bodo ponudili novo vrsto spominkov. Legendarno podjetje Borovo pripravlja posebno linijo obutve.

Podjetje Borovo, ki obeležuje 85. letnico obstoja, na turiste cilja predvsem z novo linijo espadril. Gre za obutev, ki jo bodo ročno naredili na Hrvaškem in jo okrasili z napisom From Croatia with love (S Hrvaške z ljubeznijo, op. p.) in lectovim srcem. Delavke naj bi dnevno naredile okoli 600 parov omenjene obutve. Ponujali jo bodo na več kot 20 destinacijah in na vseh letališčih po Hrvaški. 

Niso pa pozabili niti na legendarne borosane. Ortopedska obutev, o kateri so bila mnenja glede njenega izgleda deljena, je v preteklosti krasile noge marsikatere delavke. 

Vukovarsko podjetje z novim projektom cilja na turistične destinacije. Obutev bodo kot izvrstno zaščito za zaposlene ponudili hotelirjem. V podjetju obljubljajo, da bodo obutev tudi stilsko prilagodili njihovim uniformam.

Obenem želijo v hotelskih kompleksih gostom ponujati tudi priljubljena startaske, ki bi bile vizualno prilagojene posamezni turistični destinaciji. Vodja projekta Damir Rupčić je povedal, da so že pripravili kolekcijo startask za nacionalne parke in Dubrovnik, z motivom prepoznavnih lokalnih obeležij. 

 

 

A photo posted by Borovo shoes (@borovo_shoes) on Jan 2, 2015 at 4:54am PST

 

Komentarjev 7
  • dragec 09:25 12.maj 2016.

    samo ne janšistov -smrt janšistov, spreobrnjemih komunistov

  • Ferluci 07:17 12.maj 2016.

    ...si ga že kaj vsral, potolaži se! To se ti lahko zgodi kjerkoli.

  • GWRmov 15:58 11.maj 2016.

    Če že kdo ponuja kazni za prekrške so to prokleti Madžari!Madžarska me nikoli več ne vidi!